Japansk løn, opstammet, Acer pal. ‘Inaba Shidare’, 3 liter potte, 70+cm

259 kr.

Få et strejf af Japan i din have med vores opstammede japanske løn. Smukt, unikt og nemt at dyrke. Bestil nu og få levering lige til døren.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144401845953296 Kategori:

Oplev skønheden og elegance i naturen med vores japanske løn ‘Inaba Shidare’. Dette unikke opstammede træ vil fortrylle dig med dets smukke grøn-brune løv, der skifter til dyb rød-orange om efteråret. Et ægte kunstværk i din have eller på din altan.

Acer pal. ‘Inaba Shidare’ er et sjældent syn, der skiller sig ud med sin graciøse vækst og fantastiske farveskift. Dette træ er sikker på at tilføje en stemningsfuld atmosfære til enhver udendørs rum. Lad dig fortrylle af dets unikke skønhed og ro i sindet, når du beundrer dets delikate grenværk og blide bevægelse i vinden.

Dyrket i en 3 liters potte og med en højde på over 70 cm, er dette japanske løn træ allerede et imponerende syn, men det bedste er endnu at komme. Med den rette pleje og opmærksomhed vil det vokse sig endnu smukkere år for år, og glæde dig med dets skiftende sæsonfarver og elegante udseende.

Placer dette smukke træ i et godt drænet område i din have, på din terrasse eller i en krukke på din altan for at tilføje et strejf af japansk inspiration til din udendørs indretning. Lad harmonien mellem naturen og din personlige stil smelte sammen i dette unikke japanske løn træ.

Lad dig forføre af skønheden og magien i vores japanske løn ‘Inaba Shidare’. Bring naturens fred og ro ind i dit liv med dette fantastiske træ, og lad det være et symbol på skønhed og harmoni i din hverdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Japansk løn, opstammet, Acer pal. ‘Inaba Shidare’, 3 liter potte, 70+cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.