Japansk Ahorn ‘Orange Dream’

899 kr.

Oplev en eventyrlig haveoplevelse med Japansk Ahorn ‘Orange Dream’. Unikt løv i skøn farve. Skab et magisk havenærvær med denne skønhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202530125 Kategori:

Den japanske Ahorn ‘Orange Dream’ er en sand drøm at have i din have. Med sine smukke purpurrøde og lappede blade tilføjer den et strejf af elegance og farve til enhver udendørs rum. Om efteråret skifter bladene til en fortryllende bronzefarve, der lyser op i landskabet.

De mørkerøde blomster, der blomstrer fra maj til juni, tiltrækker sommerfugle og bier, hvilket giver liv til din have. Den japanske Ahorn ‘Orange Dream’ kan vokse op til 200-400 cm i højden og 150-300 cm i bredden, hvilket gør den ideel til at plante op ad vægge eller som en fokuspunkt i din have.

Denne smukke plante trives bedst på en solrig plads i din have, hvor den kan få masser af lys. Den kræver kun lidt pleje for at trives og vil belønne dig med sin skønhed i mange år fremover. Skab en oase af fred og skønhed i din have med den japanske Ahorn ‘Orange Dream’. Kom og tag del i denne drøm af en plante og lad den fortrylle dig med sin unikke skønhed og elegance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Japansk Ahorn ‘Orange Dream’”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.