Japansk løn, Acer pal. ‘Osakazuki’, 15 liter potte,100+cm

899 kr.

Få naturen ind i din have med vores Japanske løn ‘Osakazuki’. En smuk og farverig tilføjelse til enhver have. Køb den nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144401848474398 Kategori:

Opdag skønheden og elegance med vores Japanske løn, Acer pal. ‘Osakazuki’ i en 15 liters potte med en imponerende højde på over 100 cm. Denne skønhed vil forvandle din have med sit lysegrønne løv, som skifter til flammende røde nuancer i løbet af efteråret.

I forsommeren vil du blive mødt af små røde blomster, der tilføjer endnu mere charme til denne allerede imponerende busk. Denne prydbusk trives bedst i både sol og halvskygge, og kræver en fugtighedsbevarende og veldrænet havejord for at trives bedst muligt.

Med potentiale til at nå op til 4 meter i højden, vil denne japanske løn sikre en dramatisk og imponerende tilføjelse til din have. Lad dig fortrylle af dens skønhed, mens den skaber en unik og levende atmosfære i dit udendørs rum.

Invester i denne smukke Acer pal. ‘Osakazuki’ og oplev den japanske æstetik og elegance komme til live i din egen have. Skab et smukt udendørs rum, der vil beundres og nydes i mange år fremover..getJSONObject.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Japansk løn, Acer pal. ‘Osakazuki’, 15 liter potte,100+cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.